augusztus 14, 2018

BellyKizz Girls


21 szenvedélyesen elszánt Nő, 1 cél érdekében, mely nem más, mint a NŐI HARMÓNIA – Testben, Lélekben és Szellemben, azaz a Boldogság teljes megélése minden szinten, igazi Nőként! 

A BELLYKIZZ Társulata, nem csak egy táncos közösség, hanem egy olyan, együtt fejlődő, erős női közösség, akik támogatják egymást a különböző céljaik eléréséhez vezető úton.

Az eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy nem sok olyan Női közösséggel találkoztam az elmúlt 15 évben, amióta nőkkel foglalkozom nap, mint nap, ahol az egymás iránti szeretet vagy összetartás hosszútávon megtartható lett volna.

A Nők közötti rivalizáció, féltékenység, a másik kielemzése, a hasonlítgatás (ki a szebb, a jobb, az ilyenebb vagy olyanabb…), tehát maga az Ego, általában nem a fejlődéshez vezet és nem is az egymástól való tanulást szolgálja, pedig pont ez lehetne a cél!

Mindig hittem, hogy a Nők hatalmas erőkkel bírnak, mert a Lélek, a Szeretet és az Odaadás vágya bennük van és ezek nagy energiák. Az Élet csodáját hordozzák önmagukban és ha megtanulnak egymással jól működni, ha elfogadják és támogatják egymást, sőt még tapasztalatokat is cserélnek, tanulnak egymástól, akkor azt gondolom, megteremtődhet az a HARMÓNIA, amire a mai Világnak nagy szüksége van!

Hiszen, ha mi Nők, igazi, Boldog és Harmónikus Nőkké válunk, akkor minden kapcsolódásunkban ezt az energiát adjuk majd tovább. Akkor lesz a Családunk, a Barátaink, a környezetünk és Szívünk választottja is igazán Boldog és Kiegyensúlyozott mellettünk.

Másképpen, hogyan is működhetne ez a körforgás?

„Szeresd magad, hogy mások is szerethessenek.”

Az együttes tagjai