Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözöllek és a legfontosabb tudnivalókat a következőkben olvashatod.
Összefoglaltam Neked, mielőtt beszélnénk személyesen vagy online platformon keresztül!

Mi a Coaching? 
 
A coaching egy céltudatos fejlesztési folyamat, ami strukturált, megoldásfókuszú beszélgetésekből áll, és arra inspirál, hogy az életedből/munkádból, a lehető legjobbat hozd ki.
Egy kicsit személyesebben megfogalmazva a coaching, egy olyan őszinte partneri kapcsolat az ügyféllel, melyben a coach a beszélgetésük során meghatározott cél érdekében támogatja fejlődési útján az ügyfelet abban, hogy teljes hittel és meggyőződéssel, saját erőforrásait használva szárnyaljon!

Ez egy csodálatos út Nekem is, coachként.

Végigkísérni, látni, ahogy az ügyfeleim változnak, felszabadulnak, fejlődnek és egyre magabiztosabban, sikerekkel gazdagodva haladnak az elképzeléseik felé és ennek részévé válni fantasztikus érzés!
Minden pillanatban ott van a lehetőség és Velük élem át, rengeteg energiát ad.
Ezért is szeretem annyira a hivatásom.
Mint Coach titoktartás kötelez,
ezért minden, ami az üléseken elhangzik,
biztos lehetsz benne, hogy köztünk marad és bizalmasan kezelem! 
Több mint 17 éve foglalkozom emberekkel.
Táncpedagógusként rengeteg Nő, Férfi és Pár fordult meg nálam, mindenféle korosztályból.
Egészségtan tanárként diplomáztam, sokáig tanultam pszichológiát és szociológus hallgató is voltam, képeztem táncegyütteseket, tanárokat és dolgoztam nagyon sokféle emberrel Magyarországon és külföldön egyaránt hosszú évekig. Az életem annyi tapasztalattal gazdagított, hogy nem volt kérdés a Coaching pálya elkezdése számomra, egyszerűen imádok emberekkel foglalkozni, a legszebb hivatás, ha mások életét segíthetjük boldogabbá tenni!
„Elégedettnek mondhatom magam, mert mindig az tölti ki az életem, amit a legjobban szeretek. A zene, a tánc és a coaching jelentik számomra a szépséget, az erőt, az energiát, motivációt, a harmóniát és különleges tartalmat adnak a mindennapjaimnak. 
 
Kifogyhatatlan örömforrás, éppen ezért legfőbb célom: a zene, a tánc szeretete és a coaching általi támogató, szeretetteljes, őszinte emberi értékek közvetítése és mindezek magas színvonalon történő átadása! 

S, bár hiszem, hogy a szeretet ott van minden mozdulatban, az is fontos, hogy képes legyen kifejezni magát úgy, hogy azt mindenki értse, – akkor az öröm nem marad el!”