Urban Kiz (Kizomba) Lady’s Style

Folyamatos csatlakozási lehetőség!

IZOLÁCIÓK & DÍSZÍTÉSEK A NŐIESSÉG JEGYÉBEN 😉


Mi is ez valójában és mi várható a URBAN KIZ Lady Styling Tanfolyamon?

A Kizomba egy kreatív, tulajdonképpen a Férfiak improvizatív figuráinak vezetésén alapuló angolai páros tánc, ezért a Hölgyek a helyes követésen kívül nem feltétlenül tudnak kibontakoznak a táncban!
Az elmúlt években előtérbe kerültek a francia stílus meghatározó személyiségei, akik egyéni stílusukkal hódítottak, amit követett a táncos világ.
Egy modern, fúziós stílus született technikailag és zeneileg is, ez lett az Urban Kiz.

Az URBAN KIZ Lady Styling tanfolyamom tematikus anyagát úgy állítottam össze, melyben lépésről- lépésre átvesszük a különböző alapelemek helyes használatát és egyes figurák női lépéseit ill. ezeket fejlesztjük tovább a Nőiesség jegyében.
A hangsúly a csípőizolációk és a lépéstechnikák díszítésein lesz, melyek lényege a Női lélek energiáinak megnyilvánulása és tudatos használata a táncban!
Ezen tánctechnikák nem befolyásolják a Férfiakat „vezetés” közben, csak színesíthetik, izgalmasabbá tehetik a Hölgyek „követésének” élményét és a köztük lévő energiákat.

Célom, hogy különlegessé varázsolják a Hölgyek táncát és kisugárzását is egyben!

Vigyázz, kész, rajt 😉 …

Az URBAN KIZ ( Kizomba ) Lady Styling óráimmal szeretném a Nők önbizalmát és a tánc élményét segíteni párban illetve önállóan is, megalapozott tánctechnikára építve!

Szeretettel várok Mindenkit táncos előképzettségtől, kortól és testalkattól függetlenül!