augusztus 18, 2018

Pearlesque Girls

Pearlesque Girls

”…a Nő, mint a Hold megújul örök körforgásban, s lényéből dal, tánc és élet fakad, rejtelmesen szép, lüktető tűz, kiismerhetetlen, örökké sugárzó fény, – a nőiség örök hatalma, puhán izzó hajnal-lélek, mely sejtelmes jövőt és szépséget fogan…”

Mi is a…

Pearlesque title

A Revü és a Burlesque világ újraértelmezése Kupovits Barbara Kyra és megújult Táncegyüttese, a Pearlesque Girls egyedi stílusában!

A régi korok világa, amikor a nemek szerepe még nem cserélődött fel, amikor a Nőiesség még sikk volt és bátran használták, egy olyan életérzés melyben a Nőiség többféleképpen mutatkozhatott meg!

A Nő, aki elegánsan volt kacér vagy elbűvölően bájos, szexisen kihívó vagy erőteljesen magabiztos, erotikus, kortól függetlenül!

Mi a célom ezzel az Új stílussal?

A rohamosan változó világban a Nők úgy érzem, hogy elfelejtették megélni a Nőiességüket és ezért a Férfiak is elfelejtették, hogy hogyan is legyenek vagy maradjanak Férfiak mellettünk. Ez egy oda-vissza körforgás, ami odáig vezetett, hogy kapcsolatainkban nem lehetünk Önmagunk, felborultak a nemi szerepek és kialakult egy versenyhelyzet a Nők és a Férfiak között, melyben sokan boldogtalanok.

Mivel Nő vagyok és fontosnak tartom Nőiségem megélését, melyben a munkám közel 12 éve segít, hiszen nők között töltöm a mindennapjaim nagy részét, ezért akarva-akaratlanul is szembesültem olyan problémákkal, amiket a későbbiekben saját életemben is megtapasztaltam. Tanulmányaim során közel kerültem a Pszichológiához, Szociológiához, Egészségneveléshez és a Női lélek különleges világához, mely arra ösztönzött, hogy megosszam tapasztalataimat, tudásomat azokkal, akik erre nyitottak és elinduljunk Együtt a Női Harmónia felé!

Kedvenc íróm egyik idézete:

“A világnak semmi másra nincs szüksége, mint példákra, olyan emberekre, akik az álmaik szerint tudnak élni, és képesek harcolni az elképzeléseikért.”

(Paulo Coelho)

Az Én álmom egy olyan Világ megteremtése, melyben a Nők újra megélik Nőiségük minden pillanatát, kortól és személyiségtől függetlenül, hiszen mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk, csak meg kell tanulnunk sugározni magunkból!

A Női lélek sokféleségének Harmóniája, ez a PEARLESQUE Világa!

Seducing the World

With the reinvention of the burlesque tradition, this show highlights the different faces of the Modern Woman: Alternately Seductive, Innocent, Dominant, Sensual, Passionate, Flirtatious, Powerful, Joyful, Sweet, Lovely.It brings back the sexy entertainment with charm, elegance and wit.

Glamorous girls, a sexy songstress along with mood lighting, props and appropriate music, makes this show an unforgettable and unique experience.

The show is a feast of sights and sounds bound to thrill and enthrall the audience.

GALÉRIA