BellyKizz

Hastánc & Tahiti tánc & Kizomba fúzió. Folyamatos csatlakozási lehetőség!

3 in 1:
Technika+Látvány+Élmény = Nőiesség + Magabiztosság

A BellyKizz egy olyan egyedi táncstílus / mozgásforma, mely ötvözi a még mindig nagy népszerűségnek örvendő Hastáncot, a hazánkban még alig ismert Tahiti táncot, a mai egyik legkeresettebb műfajjal a Kizombával!
Különlegessége, hogy a keleti Hastánc finomságát és rendkívüli izolációs technikáját felhasználva ötvöztem a Kizomba érzékiségével, melyet megfűszereztem egy kis Tahiti tánc és Tangós beütéssel és hozzáadtam még olyan kéztechnikákat, mely olyan szintre emeli a stílust, hogy az már nem csak Önmagunk örömforrása lehet, hanem külső szemnek is!

Ajánlom Mindenkinek ezt a különleges Ladies Style-t, aki szeretne betekintést nyerni külön- külön is a kiemelt stílusokba ill. szeretné megismerni a BellyKizz izgalmasan nőies stílusát! 🙂


Mi is a BellyKizz?

A Hastánc, Tahiti tánc, Tangó elemek és a Kizomba különleges és izgalmas fúziója, egy kifejezetten nőies Ladies Style formájába ötvözve!
Összegyűjtöttem a lehetséges táncok tárházát, melyek mozdulatai tökéletesen beépíthetők a Kizombába.

Egy olyan stílust dolgoztam ki, melyben olyan technikákat, elemeket gyűjtöttem össze, melyek közben kiemelhető a Nő, saját, egyedi és különleges személyisége a tánc közben!

Mivel a Kizomba egy nagyon kreatív, improvizatív, tulajdonképpen a Férfi vezetésen és figurázáson alapuló páros tánc, ezért a Nők a helyes követésen kívül sokat nem tehetnek a tánc szépségéhez!

Ehhez szerettem volna hozzátenni saját gondolataimat, érzéseimet és technikai felkészültségemet, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy a Női lélek és energiák is tükröződjenek a táncban, függetlenül attól, hogy szóló vagy páros táncokról beszélünk!

Ezért lesz fontos szerepe a Hastánc, Tahiti tánc izolációs és csípőtechnikáinak ebben a Fúzióban!

Ezek a technikák, elemek nem befolyásolják majd a férfiakat „vezetés” közben, ha párban táncoljátok majd a Kizombát, csak színesíthetik és kicsit élőbbé, izgalmasabbá tehetik a „követés” élményét és a köztetek lévő energiákat!

Persze megfelelő mértékben, ha nem szólóban táncoljátok majd!
A zeneisége pedig ígérhetem, hogy sokszínű, izgalmas és meghökkentő lesz …;)


Miben más, mint egy sima Hastánc, Tahiti tánc ill. Kizomba óra?

A Hastánc ill. Tahiti tánc alap- és csípőtechnikáinak izolációs részére épül, néhol Új csomagolásban! 😉

Teljesen Kezdők számára 3-4 hónap Hastánc és Tahiti tánc alaptechnikai tudását foglalja magába ( ez az idő lehet több vagy kevesebb, személyes adottságainktól, táncos hátterünktől is függő ).

A Hastánc az egyik legizoláltabb és legkülönlegesebb módon izoláló táncforma, hiszen nemcsak, több irányban mozog el egy időben a test, de ezen felül még láb, kéz, csípő, has, mellkas technikákat használunk ill. az arc kommunikációjának is fontos szerepe van mindeközben, mely egyszerre történik a táncban!

Ezen kívül, az egyik legnőiesebb táncforma, melyben minden Nő saját személyiségének, egyediségének és női karakterének megfelelően éli meg Önmagát! Mivel szólótánc, így nem irányít minket senki, nem kell alkalmazkodnunk és technikai tudásunkhoz mérten szárnyalhatunk szabadon, a határ a csillagos ég!

A Tahiti tánc virtuóz csípőtechnikája és határozott kidolgozottsága még inkább hozzájárul testünk tudatos koordinálásához, technikai fejlődéséhez!

A Kizomba, mivel alapvetően páros tánc, így teljesen másból építkeztem és raktam bele a BellyKizz-be!

Ez esetben, fontos volt számomra az a fajta Nőiség, melyet egy Férfi mellett élünk meg magunkból igazán.

A BellyKizz egy Ladies Style, ezért a Kizomba azon csípő és lábtechnikáit használja, melyeket továbbfejlesztve önmagában is megállja a helyét.
Ezt a különös kombinációt ötvöztem a keleti és latin táncok kézmozdulatainak elemeivel, mivel a Kizombában nincs hangsúlyos szerepe, hiszen a Férfi vezetése érvényesül, és meghatározza a kéztartásokat, így nem jut önálló szerephez, azonban így Ladies Style-ként megköveteli a teljességet, ezért a kezeknek itt is jelentős szerep jut majd.